hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ozan İpek protesto çekti

    Ozan İpek protesto çekti
    expand

    Ozan İpek, Bursaspor Kulübü'ne noter aracılığıyla protesto çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursasporlu futbolcu Ozan İpek, yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesinin feshi ile ilgili avukatına yetki vermek için notere gitti.

    Bursaspor'da, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda 2,5 ay önce kadro dışı bırakılan Ozan İpek, bugün yönetim ile programlanan görüşmenin gerçekleşmemesi üzerine, sözleşmesinin feshi için avukatı Cem Papila'ya yetki vermek için Bursa 10. Noteri'ne gitti.

    Kameralar önünde konuşmak istemeyen Ozan İpek, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine verilen cezanın adil olmadığını ifade ederek, cezanın iptali için hukuki yollara başvuracağını söyledi.

    Ozan İpek'in babası Kasım İpek de "Bursaspor oğlumla görüşmek için bugün saat 16.00'a kadar süre verdi. Fakat, bu saate kadar bize dönüş olmadı. Oğlum futbol oynamak istiyor, ona bir ceza kesildi. Sözleşmesinin feshi için gerekli işlemleri başlattık" ifadelerini kullandı.

    Kendisine verilen cezaya da itiraz edecek olan başarılı futbolcu; "Yasalara göre hiç bir kulüp hiç bir futbolcuya 1 yıllık alacağının %20'sinin üzerinde ceza kesemez" dedi.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow